Geen categorie

Recordbedrag voor schilderij Sterren op het Doek

0 0
Read Time:44 Second

Een portret dat kunstenaar Pee-Jay Czifra-Malawau van Frank Boeijen maakte in Sterren op het Doek is geveild voor 15.500 euro. Nooit eerder bracht een schilderij uit dit televisieprogramma zoveel op.

In Sterren op het Doek portretteren drie kunstenaars een bekende Nederlander. Aan het eind van elke aflevering kiest het model één portret dat hij of zij mee naar huis neemt. De andere twee doeken worden geveild voor een goed doel.

Voor zijn schilderij bevestigde Pee-Jay Czifra-Malawau cassettebandjes op een doek en schilderde daarop een portret van zanger Frank Boeijen. De cassettebandjes verwijzen naar de muziek die Boeijen maakt en naar de jaren 80, de periode waarin zijn band, de Frank Boeijen Groep, actief was. Het deels goudkleurige portret noemde Czifra-Malawau The Golden Tapes Sessions feat Frank Boeijen.

Sterren op het Doek, zaterdag om 20.30 uur bij Omroep MAX op NPO 2

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share