Geen categorie

Museum Voorlinden werkt mee aan huwelijksaanzoek

0 0
Read Time:34 Second

Museum Voorlinden in Wassenaar werkte gisteren mee aan een huwelijksaanzoek. Het had zo’n vijftig Instagrammers uitgenodigd voor een speciale bezichtiging van de nieuwe collectietentoonstelling Less is More. Een van de deelnemers vroeg zijn vriendin ten huwelijk.

Foto: Desmond Gerritse.

Ingmar en Kirsten bezoeken vaker zogenaamde Instameets in Voorlinden en Kirstens favoriete kunstwerk daar is de spiegelkamer Through the Wall van Song Dong. Ingmar wilde daarom daar voor zijn vriendin op de knieën. Ze zei ja.

De aanwezige influencers proostten daarna met de kersverse verloofden. En ze legden de kunstwerken in de tentoonstelling vast, en plaatsten de foto’s op Instagram, voorzien van de hashtag #emptyvoorlinden.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share