Geen categorie

Benefietveiling Christie’s voor kunstbeurs

0 0
Read Time:48 Second

Nieuws

In samenwerking met de organisatie van kunstbeurs Unfair Amsterdam houdt Christie’s Amsterdam aanstaande maandag een speciale veiling. Met de opbrengst financiert Unfair de vierde editie van de beurs, die plaatsvindt van 30 maart tot en met 3 april.

 

Janine van Oene, Sunset Harbour, 2015.
Janine van Oene, Sunset Harbour, 2015.

 

Zowel jonge als gevestigde kunstenaars uit binnen- en buitenland hebben werk ingebracht. Speciaal voor de benefietveiling wijken ze eenmalig af van hun gebruikelijke prijzen. Biedingen kunnen daardoor beginnen bij 500 euro.

Unfair Amsterdam startte in 2013 en toont recent, niet eerder vertoond werk van aanstormende en gevestigde talenten die niet langer dan tien jaar zijn afgestudeerd. Aan de volgende editie in de Zuiveringshal van de Westergasfabriek doen veertig kunstenaars mee.

Veiling voor Unfair Amsterdam, maandag 25 januari, 18-21 uur bij Christie’s, Cornelis Schuytstraat 57, Amsterdam. Kijkdagen: 22 t/m 24 januari 10-17 uur en 25 januari 10-14 uur.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share