Geen categorie

Kunstenaar zoekt mannen zonder hoogtevrees

0 0
Read Time:50 Second

Nieuws

De Vlaamse kunstenaar Ruben Bellinkx zoekt 34 mannen voor zijn performance Stasis op festival Welcome to The Village in Leeuwarden. Behalve dat ze fit moeten zijn, is het belangrijk dat de mannen geen hoogtevrees hebben.

 

Ruben Bellinkx, Stasis.
Ruben Bellinkx, Stasis.

 

Stasis is een levende piramide, gevormd door mannen die een tafel in hun mond klemmen waarop weer andere mannen staan die een tafel in hun mond houden. Een sterk gebit is dus vermoedelijk ook niet onbelangrijk.

Bellinkx voert deze performance op zondag 17 juli voor het eerst uit op een festival en bouwt met hulp van 34 deelnemende mannen een ogenschijnlijk onmogelijk bouwwerk. Wie deel wil nemen moet een lengte hebben van tussen de 175 en 184 centimeter. Baarden en snorren mogen van Bellinkx, mits goed verzorgd. Wil je onderdeel worden van een kunstwerk? Meld je dan aan.

Welcome to The Village vindt plaats van 15 tot 17 juli in recreatiegebied de Groene Ster, vlak buiten Leeuwarden.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share