Geen categorie

De andere kant van angst

0 0
Read Time:59 Second

Expositie

Eduard Planting Gallery in Amsterdam presenteert vanaf 10 januari een expositie met fotowerk van Micky Hoogendijk. The Other Side of Fear is Freedom omvat, aldus de galerie, portretten die de kwetsbaarheid en verborgen schoonheid van mensen weerspiegelen.

Micky Hoogendijk - Fortitudo - Courtesy Eduard Planting Gallery.

 

Aan het werk van Hoogendijk (1970) ligt meestal een ontmoeting, droom of onderwerp ten grondslag dat uitmondt in een explosie van ideeën. Terugkerende thema’s zijn religie, maatschappij en mythologie.

De foto’s op de expositie zijn het resultaat van de nieuwsgierigheid van de fotograaf naar het ‘anders’ zijn van mensen en objecten. Soms speelt zij met perspectief, soms met een andere blik op de werkelijkheid. Bij alle werken is er de continue zoektocht, de beweging naar de andere kant, The Other Side.

Als actrice en model stond Micky Hoogendijk jaren voor de camera. Sinds 2010 woont ze in Amerika en hanteert ze als fotograaf de camera zelf.

Micky Hoogendijk – The Other Side of Fear is Freedom, 10 januari t/m 7 maart, in Eduard Planting Gallery, Eerste Bloemdwarsstraat 2, Amsterdam, geopend van woensdag t/m zaterdag van 13 – 18 uur

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share