Geen categorie

David Bowie is ook op zaterdagavond open

0 0
Read Time:59 Second

Nieuws

De populaire tentoonstelling David Bowie is is vanaf 16 januari ook open op zaterdagavond. Dit heeft het museum besloten naar aanleiding van de grote vraag naar tickets.

 

Foto: Evert-Jan Pol.
Foto: Evert-Jan Pol.

 

De tentoonstelling is tot het eind van de looptijd elke zaterdag open tot 22 uur. Het museum raadt mensen wel dringend aan van tevoren online tickets te reserveren via www.davidbowie-groningen.nl. Op de dag zelf kan de expositie uitverkocht zijn aan de kassa.

Sinds de opening bezochten al 40.000 mensen David Bowie is. Gisteren, toen het overlijden van David Bowie bekend werd, kochten nog eens 15.000 mensen online een ticket. Tot het middaguur op dinsdag 12 januari kwamen daar weer 3000 verkochte tickets bij.

Door de overweldigende belangstelling kunnen mensen in een online wachtrij worden gezet. Dit betekent niet dat de tickets zijn uitverkocht. Volgens het museum zijn er nog voldoende tickets beschikbaar.

David Bowie overleed zondag 10 januari, twee dagen na zijn 69ste verjaardag, aan de gevolgen van kanker. In de entreehal biedt het Groninger Museum bezoekers de gelegenheid een rouwboek te tekenen.

Zie ook: David Bowie is een wervelend spektakel

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share