Geen categorie

Na Erwin Olaf

0 0
Read Time:57 Second

Nieuws / Expositie

Acht fotografen exposeren deze zomer in Fort 1881 in Hoek van Holland. Ze hebben één ding gemeen: allen waren ze ooit assistent van Erwin Olaf. In het fort tonen ze werk dat ze later als zelfstandig fotograaf, filmmaker of kunstenaar maakten. De tentoonstelling heet dan ook Post E.O.

 

Initiatiefnemer voor de expositie is Piek (Annemieke Kock). Zij kwam onlangs in korte tijd een aantal van deze oud-assistenten tegen. Allemaal bleken ze speciale en warme herinneringen aan de tijd bij Olaf te koesteren. Piek besloot daarom een tentoonstelling te organiseren. Met werk van behalve haar ook van Cleo Campert, Hans Tak, Hester Doove, Peter Day, Eric van Nimwegen, Rogier Alleblas en Jan Russ.

Peter-Day, Hommage a Samuel van Hoogstraten.
Peter Day, Hommage aan Samuel van Hoogstraten.

Erwin Olaf zelf opent Post E.O. op zondagmiddag 5 juli. De tentoonstelling is daarna de hele verdere zomer te zien in Fort 1881.

Fort 1881 is het best bewaarde kustverdedigingsfort van Nederland. Het bevindt zich aan de Stationsweg 80-82 in Hoek van Holland. Met de expositie krijgt het zijn publieksfunctie na lange tijd terug.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share