Geen categorie

Sinterklaas breekt in bij Rijksmuseum

0 0
Read Time:39 Second

Nieuws

Het is dat hij er al woont, maar anders had Sinterklaas dit jaar verplicht mee gemoeten naar Spanje, in de zak. Op YouTube is namelijk een video opgedoken waarin te zien is hoe hij inbreekt in het Rijksmuseum.

Fragment uit de Albert Heijn-commercial.

 

Hij ging er op zoek naar het schilderij Het Sint-Nicolaasfeest van Jan Steen. Daarop staat een authentieke speculaaspop, die hij graag weer in de winkels zou willen zien. Maar dan had hij wel een foto nodig…

De film is geüpload door supermarktketen Albert Heijn. Deze heeft een snoep- en koekassortiment op de markt gebracht, dat geïnspireerd is door datzelfde schilderij van Jan Steen, dat in de Eregalerij van het Rijksmuseum hangt.

De video:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share