Geen categorie

Eindelijk solo in eigen stad voor Jan Ketelaar

0 0
Read Time:35 Second

Nieuws / Expositie

Sculptuur van Jan Ketelaar.

Hij exposeerde al in New York, maar in eigen stad had Jan Ketelaar nog nooit een solotentoonstelling. Daar komt op 24 augustus verandering in, want dan opent in Museum Drachten de tentoonstelling Jan Ketelaar: Potzenmaker wiegt vermoeide feniks.

Jan Ketelaar (1958) is in Friesland bekend als beeldhouwer en dichter. Daarnaast is hij directeur van Potzenmakerij Ketelaar. De Potzenmakerij is een arbeidscollectief. “We proberen serieuze grappen te maken”, aldus Ketelaar. “Dat lukt niet altijd, soms wordt het ook gewoon mooi. Dat is geen ramp hoor.”

Jan Ketelaar: Potzenmaker wiegt vermoeide feniks, 24 augustus t/m 5 oktober in Museum Drachten

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share