Geen categorie

Reusachtige camera in De Rotterdam

0 0
Read Time:42 Second

Nieuws

De Rotterdam, hotel nhow Rotterdam en het Nederlands Fotomuseum presenteren van 10 tot en met 31 augustus de wereldpremière van de IMAGO Photour Camera in de centrale hal van De Rotterdam. Deze  camera, ontworpen en ontwikkeld in Berlijn, is de enige mobiele walk-incamera ter wereld die levensgrote zwart-witportretten maakt.

Een foto gemaakt met de IMAGO Photour Camera. © A. Kohlmayer.

De reusachtige camera is acht meter lang en drie meter hoog en daarmee worden zwart-witportretten van 200 bij 60 centimeter  gemaakt. Bezoekers lopen de camera in en binnen een half uur krijgen ze een portret op speciaal fotopapier mee naar huis. De foto’s zijn met een prijs vanaf 390 euro echter niet heel goedkoop.

Na de expositie in Rotterdam reist de camera verder de wereld rond.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share