Geen categorie

De Melkweg wijdt expositie aan Halbe Zijlstra

0 0
Read Time:36 Second

Als staatssecretaris van cultuur heeft Halbe Zijlstra zich met zijn bezuinigingsplannen niet geliefd gemaakt in cultuurkringen en het was daarom wellicht een kwestie van tijd eer hij zelf onderdeel zou worden van een cultureel evenement. In cultureel centrum de Melkweg in Amsterdam opent komende vrijdag een expositie over de veelbesproken politicus.

De tentoonstelling met als titel Halbe wil inzicht geven in de persoon achter de staatssecretaris. Volgens de Melkweg toont de expositie hoe private, politieke en educatieve opvattingen samenkomen in de omstreden beleidsvisie van Zijlstra. De staatssecretaris is uitgenodigd voor de opening aanstaande vrijdag, maar het is de vraag of hij aanwezig zal zijn.

Halbe, 8 juli t/m 21 augustus in de Mediaroom van de Melkweg in Amsterdam

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share