Geen categorie

Frick verkoopt bijzonder souvenir

0 0
Read Time:46 Second

De banier. Foto: The Frick Collection, New York.

Nieuws

Wie de Mauritshuis-expositie in The Frick Collection heeft gezien en dat met iedereen wil delen, kan dat op een toepasselijke manier doen. Het New Yorkse museum verkoopt de banier die bij die expositie hoort.

Het doek van honderd procent vinyl is met afmetingen van 242,5 bij 87,6 centimeter niet heel klein te noemen en valt dus zeker op. De banier wordt in een volgens het museum “extreem gelimiteerde oplage” verkocht. Voor 500 dollar hangt hij aan de gevel van uw huis.

De tentoonstelling Vermeer, Rembrandt, and Hals: Masterpieces of Dutch Painting from the Mauritshuis liep van 22 oktober 2013 tot en met 19 januari 2014 in The Frick Collection en werd een ongekend succes. Het museum werd in die periode door bijna net zoveel mensen bezocht als normaal in een heel jaar.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share