Geen categorie

Tijdelijk museum over diepvriesman

0 0
Read Time:40 Second

Nieuws

Het Museum der Verhalen in Amsterdam opende afgelopen zaterdag en sluit eind deze maand zijn deuren al weer. Het tijdelijke museum heeft als onderwerp de frozen dead guy.

Het Museum der Verhalen is een initiatief van journalist Lex Boon en Uitgeverij Fosfor. Boon beschreef in De Diepvriesman het absurde, maar waargebeurde verhaal over twee mannen die er alles aan doen om de opa van een van hen ingevroren te houden in een diepvries.

Hoofdrolspeler Bo Schaffer uit het Amerikaanse dorpje Nederland opende het museum op 8 februari. Lex Boon leidt daar tot en met de 27ste bezoekers aan de hand van originele attributen rond door de wonderlijke wereld van de diepvriesman, ofwel de frozen dead guy.

Museum der Verhalen, nog tot en met 27 februari open aan de Elandsgracht 91 in Amsterdam

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share