Geen categorie

Nieuwe naam voor RAW Art Fair?

0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Nieuws

Het is mogelijk dat de RAW Art Fair volgend jaar een nieuwe naam draagt. Oprichter Bob Smit laat weten daarover na te denken. Hoe die nieuwe naam gaat luiden, is nog niet bekend.

Koen de Vries, Self-portrait as an army unit, dit jaar te zien op de RAW Art Fair. Foto: Evert-Jan Pol.

De organisatie meldde vandaag dat bijna 15.000 bezoekers de kunstbeurs dit jaar wisten te vinden. Dit is ruim tien procent meer dan vorig jaar. Ook werd er meer kunst verkocht.

De beurs werd dit jaar gehouden op een nieuwe locatie, de Cruise Terminal. De twee vorige edities vonden plaats in voormalige pakhuizen. De galeriehouders zelf waren erg ingenomen met de luxer omgeving. Maar er waren ook kritische geluiden. De rauwe sfeer werd her en der toch wel gemist. In de recensie op deze site werd de nieuwe locatie ook als minpuntje genoemd. Smit noemt RAW Art Fair “een beurs in de tussenfase”. “De beurs is volwassen geworden, maar heeft zijn vorm nog niet helemaal gedefinieerd op deze nieuwe locatie.”

Zelf heeft Smit zich letterlijk een breuk gewerkt en ligt nu in afwachting van een operatie in bed. “Ik lig hier lekker tussen de witte lakens alweer te bedenken hoe we het volgend jaar gaan aanpakken. Bij de sfeer in dit pand past een nieuw imago en een nieuwe naam.”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share