Geen categorie

Groeten uit Rijksmuseum Twenthe

0 0
Read Time:30 Second

De Tweede Kamer stemt op 17 december over het voornemen van minister Bussemaker van OCW om de expositiesubsidie voor Rijksmuseum Twenthe stop te zetten. Om een positieve uitkomst te stimuleren stuurt de speciaal opgerichte Stichting Rijksmuseum Twenthe blijft Open alle 150 Kamerleden de komende twee weken dagelijks een ansichtkaart. Dat meldt RTV Oost.

Elke kaart toont weer een ander kunstwerk uit de collectie van het museum, achter tralies. Daarmee wil de stichting illustreren wat er gebeurt als de expositiesubsidie inderdaad stopt. Dan is het museum  volgens de stichting niet veel meer dan een depot voor de huidige collectie.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share