Geen categorie

Kunsthal KAdE zoekt voorwerpen voor installatie

0 0
Read Time:55 Second

Kunsthal KAdE is voor de tentoonstelling Space Drawings op zoek naar gebruikte voorwerpen. De Chinese kunstenaars Sui Jianguo en Liang Shuo zullen deze spullen verwerken in een installatie die onderdeel is van de expositie.

De kunstenaars hebben behoefte aan huisraad, zoals servies, huishoudelijke voorwerpen en kleine meubels, en kleding en schoenen.
 De spullen moeten wel schoon zijn en mogen geen (schadelijke) vloeistoffen lekken. In de entreeruimte van de kunsthal staat links van de kassa een doos, waar voorwerpen in gedeponeerd kunnen worden. Iedereen die iets afgeeft, ontvangt een muntje dat vijftig procent korting geeft op een toegangskaartje voor de tentoonstelling Space Drawings.

Space Drawingsis te zien van 19 januari tot en met 14 april 2013. Voor deze tentoonstelling worden elf hedendaagse kunstenaars samengebracht die gebruik maken van de beeldtaal en de techniek van de tekening, maar die breed en – in verschillende betekenissen van het woord – nadrukkelijk ruimtelijk  toepassen. Traditionele middelen als inkt en papier worden aangevuld met (of vervangen door) andere materialen, zoals ijzerdraad, tape en hout. De tekeningen beperken zich daarbij niet langer tot het platte vlak, maar komen de ruimte in.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share