Geen categorie

Gezocht: gezonde kunst

0 0
Read Time:35 Second

Foto: Beter Consortium.

Kan kunst gezond zijn? Die vraag wil het Beter Consortium proberen te beantwoorden. Voor een grootschalig onderzoek naar de invloed van kunst op de gezondheid zoekt het gezonde kunst.

Het consortium roept kunstenaars, musea en andere kunstliefhebbers op een kunstwerk voor te stellen dat volgens hen een gunstige werking kan hebben op de gezondheid. Aan de hand van de voorstellen wordt een onderzoeksexpositie samengesteld, die eind dit jaar te zien is in Medisch Centrum Haaglanden in Den Haag en in Gemak, de tentoonstellingsruimte van de Vrije Academie Den Haag. Het Beter Consortium  is een samenwerkingsverband van partners uit de gezondheidszorg, wetenschap en de kunstwereld.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share