Geen categorie

Zwolse locatie Museum de Fundatie sluit voor uitbreiding

0 0
Read Time:39 Second

Impressie: Museum De Fundatie / Henket & Partners.

Bijna alle topstukken uit de vaste collectie van Museum de Fundatie zijn sinds gisteren te zien op locatie Kasteel het Nijenhuis bij Heino. Daaronder bevinden zich De molen ‘Le blute-fin’ van Vincent van Gogh en ook werk van Piet Mondriaan, Francis Picabia, Jan Fabre, Rob Scholte, Isaac Israëls en Charley Toorop.

De Zwolse locatie van Museum de Fundatie, Paleis a/d Blijmarkt, staat aan de vooravond van een grootschalige uitbreiding en is nog geopend tot en met 8 januari 2012. Naar verwachting heropent de Zwolse locatie begin december 2012. Tegen die tijd heeft het klassieke paleis een wel heel opmerkelijke dakopbouw, die door zijn vorm al het oog wordt genoemd.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share