Geen categorie

Rembrandt van Rijn in de rij

0 0
Read Time:37 Second

Rembrandt van Rijn mengde zich vandaag onder het publiek van Madame Tussauds in Amsterdam. De grootste schilder van Nederland stond eenmalig in de rij om aandacht te vragen voor de laatste drie weken van de zeventiende-eeuwse wassen wereld.

Foto: Madame Tussauds.

Madame Tussauds is bezig met een grootschalige vernieuwing waarbij innovatie en interactie voorop staan. De Gouden Eeuw op de vierde verdieping wordt vervangen door gethematiseerde ruimtes over geschiedenis en het koningshuis, waar diverse films en televisieprogramma’s te zien zijn.

Rembrandt keert overigens wel terug, in een internationaal kunstenaarsgezelschap bestaande uit onder anderen Piet Mondriaan en Salvador Dalì. De overige wassenbeelden ‘uit de Gouden Eeuw’ zijn tot 8 januari 2012 te zien.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share