Geen categorie

Rembrandt gestolen uit hotel

0 0
Read Time:40 Second

De gestolen Rembrandt.

Een ets van Rembrandt is afgelopen zaterdag gestolen uit het Ritz-Carlton Hotel in Marina del Rey in de Amerikaanse staat Californië. Het werkje, met de titel Het oordeel, heeft een waarde van ongeveer 175.000 euro.

De ets maakte deel uit van een tentoonstelling in het hotel. Volgens de politie is het Ritz-Carlton een van de best beveiligde hotels in de Verenigde Staten, maar toch slaagden dieven erin de Rembrandt van de wand te halen. Terwijl de conservator een vraag van een gast beantwoordde, sloegen ze snel toe. De Rembrandt was verdwenen toen de conservator zich weer omdraaide. De politie gaat er daarom vanuit dat het om een goed geplande diefstal gaat.

Zie ook: Gestolen Rembrandt weer terecht

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share