Geen categorie

Heropening Stedelijk Museum uitgesteld

0 0
Read Time:32 Second

De heropening van het Stedelijk Museum in Amsterdam is opnieuw uitgesteld. Het museum zou eind dit jaar weer open gaan voor publiek, maar dat gaat niet lukken. Dat meldt de Volkskrant vandaag.

Onlangs werd bekend dat bouwbedrijf Midreth, hoofdaannemer van de verbouwing, failliet is. De bouw ligt daardoor al enkele weken stil. De gemeente Amsterdam is in overleg met een andere aannemer om de bouw voort te zetten.

De renovatie van de oudbouw is wel voltooid en op 2 maart opent daar het tentoonstellingsprogramma The Temporary Stedelijk 2. Het Stedelijk Museum  toont dan een selectie uit de collectie moderne en hedendaagse beeldende kunst en vormgeving.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share