Nieuws

Keramiek in Quarantaine

0 0
Read Time:34 Second

De Nederlandse musea zijn gesloten, maar dat weerhield Design Museum Den Bosch er niet van toch een nieuwe tentoonstelling te openen, in een vitrine weliswaar. Iedereen die door De Mortel langs de ramen van het museum loopt, kan Keramiek in Quarantaine bezichtigen.

Directeur Timo de Rijk bekijkt de etalagetentoonstelling. Foto: Ben Nienhuis.

De kleine presentatie toont een selectie van internationale topstukken uit de museumcollectie. Er is keramisch werk te zien van onder andere Miquel Barceló, Glithero, Jean Lurcat en Ettore Sottsass. Over enkele weken worden sommige objecten vervangen.

De stukken zijn op tenminste anderhalve meter afstand van elkaar geplaatst, meldt het museum in een persbericht.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share