Nieuws

Tefaf sluit voortijdig vanwege corona

0 0
Read Time:49 Second

De Tefaf sluit dit jaar voortijdig vanwege corona. De kunst- en antiekbeurs blijft vandaag nog geopend tot 19 uur, maar dan gaan de deuren dicht. Dat meldde de organisatie vandaag in een persbericht.

Foto: Evert-Jan Pol.

“Gezien de recente ontwikkelingen in de regio’s rond Maastricht en toenemende bezorgdheid, vinden wij het niet langer passend om door te gaan zoals gepland”, vertelt Nanne Dekking, voorzitter van de raad van bestuur. Eerder vandaag werd bekend dat een van de exposanten het virus had opgelopen.

De beurs trok dit jaar vanwege de vrees voor het virus al minder bezoekers dan tijdens voorgaande edities.

De Tefaf is niet het enige culturele evenement dat nadelige gevolgen ondervindt door corona. Kunstbeurs Art Breda maakte vandaag bekend de beurs te verplaatsen van april naar september. En het Duitse museum Draiflessen Collection in Mettingen heeft besloten tot zeker 14 april dicht te gaan.

Lees ook: Minder bezoekers, maar veel kunst op de Tefaf

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share