Geen categorie

350.000 bezoekers voor Rembrandt en het Mauritshuis

0 0
Read Time:37 Second

Het Mauritshuis verwelkomde vanochtend de 350.000ste bezoeker aan de tentoonstelling Rembrandt en het Mauritshuis. De expositie met alle Rembrandt-schilderijen uit de eigen collectie opende op 30 januari en is nog te zien tot en met 15 september.

Rembrandt, De anatomische les van Dr Nicolaes Tulp, 1632, Mauritshuis.

De tentoonstelling draagt dit jaar bij aan het toegenomen aantal bezoekers in het museum. De piek lag in de meivakantie, met ruim 16.000 bezoekers. Met name Nederlanders en Japanners bleken erg geïnteresseerd in de Hollandse meester.

Na afloop van de tentoonstelling zijn de Rembrandts weer verspreid over het Mauritshuis te zien in de permanente collectie.

Lees ook: Echte en onechte Rembrandts in 1 expositie Mauritshuis

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share