Geen categorie

Our Planet in Museum de Fundatie

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Netflix komt naar Museum de Fundatie. Tussen de permanente collectie van het Zwolse museum hangen deze week twee levensgrote afbeeldingen uit de nieuwe natuurserie Our Planet.

Fragment uit Our Planet.

Het museum vraagt hiermee aandacht voor de meest waardevolle diersoorten en kwetsbare leefgebieden van onze planeet. De foto’s blijven hangen tot en met 14 april.

Our Planet, een serie van de makers van Planet Earth, is exclusief te zien is op Netflix. Filmploegen vier jaar lang opnames in vijftig landen, verspreid over alle continenten. De serie richt zich op de diversiteit van de leefgebieden in de wereld. De bekende documentairemaker Sir David Attenborough spreekt de serie in en vertelt in elke aflevering wat we moeten doen om de natuur te behouden.

Fragment uit Our Planet.

“Het project van Netflix viert de schoonheid van de aarde en maakt ons ook bewust van haar kwetsbaarheid. We zijn er trots op dat we de foto’s kunnen laten zien tussen werk uit onze eigen collectie,” aldus Ralph Keuning, directeur van Museum de Fundatie.

De afbeeldingen zijn te zien in het kader van de Nationale Museumweek. Verschillende musea bieden deze week allerlei speciale activiteiten aan.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share