Geen categorie

Nicole Kuppens nieuwe directeur Spoorwegmuseum

0 0
Read Time:32 Second
Nicole Kuppens.

Nicole Kuppens is benoemd tot directeur van het Spoorwegmuseum in Utrecht. Ze was al interim-directeur. Ze volgt Marten Foppen op, die eerder dit jaar op een zijspoor werd gezet na beschuldigingen van fraude en belangenverstrengeling.

“De afgelopen maanden heb ik het Spoorwegmuseum ervaren als een heel bijzonder museum”, aldus Kuppens (1968). “Ik ben onder de indruk van de prachtige collectie, de onderscheidende manier van presenteren en het team van medewerkers.”

Het Spoorwegmuseum zelf kan ondanks de bestuurlijk strubbelingen terugkijken op een goed 2017. Het ontving voor het derde achtereenvolgende jaar meer dan 400.000 bezoekers.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share