Geen categorie

Pieter van Vollenhoven opent Kasteel Ruurlo

0 0
Read Time:31 Second

Nederland is weer een museum rijker. Pieter van Vollenhoven opende gisteren Kasteel Ruurlo. Kunstverzamelaars Hans en Monique Melchers brachten daarin hun Carel Willink-collectie onder. Het werk van een groot kunstenaar verdient een monumentaal thuis, vonden ze.

Kasteel Ruurlo is de tweede locatie van Museum MORE, tevens een initiatief van Hans en Monique Melchers. Dat opende 2 jaar geleden zijn deuren in Gorssel en ontvangt meer dan 100.000 bezoekers per jaar. Kasteel Ruurlo is open voor publiek vanaf 27 juni.

Pieter van Vollenhoven opende samen met Hans en Monique Melchers Kasteel Ruurlo. Foto: Sander Stoepker.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share