Geen categorie

Ruim een miljoen voor nog te maken beeld Jeff Koons

0 0
Read Time:31 Second

Nieuws

CNN-presentator Anderson Cooper heeft zaterdag voor 1,4 miljoen dollar (iets meer dan een miljoen euro) een sculptuur van Jeff Koons gekocht. Die moet het alleen nog wel even maken. Dat meldt de site Radar Online.

Koons gebruikt voor het beeld 24 vuurwapens die acteur Sean Penn op verzoek van zijn nieuwe vriendin Charlize Theron de deur uit doet. Penn was de organisator van het benefietgala waarvan de veiling onderdeel was. De opbrengst gaat naar Haïti.

Op dezelfde veiling kocht Coldplay-zanger Chris Martin het schilderij Heart Balloon  van graffitikunstenaar Banksy. Hij had er omgerekend 478.398 euro voor over.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share