Geen categorie

Tentoonstelling foto’s Micky Hoogendijk

0 0
Read Time:46 Second

Micky Hoogendijk heeft in Museum Jan van der Togt in Amstelveen momenteel haar eerste museale overzichtstentoonstelling als kunstfotograaf. Through the Eyes of Others biedt een overzicht van portretten die de kwetsbaarheid en verborgen schoonheid van mensen weerspiegelen.

Micky Hoogendijk, Regal Blond.

In 2009 kreeg Micky Hoogendijk van haar moeder een camera. Sindsdien zoekt ze continu naar mensen en culturen met een bijzonder verhaal. Haar zoektocht is er één naar vrijheid om te kunnen zijn wie je wilt zijn. Terugkerende thema’s zijn religie, maatschappij, androgynie en mythologie.

Hoogendijk (1970) is afkomstig uit een kunstfamilie. Ze was onder meer (zaken)partner van kunstenaar Rob Scholte. Ook stond ze als actrice en model jaren voor de camera. Sinds 2010 woont ze in Amerika en staat zij als fotograaf achter de camera.

Through the Eyes of Others, t/m 9 juli in Museum Jan van der Togt, Amstelveen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share