Geen categorie

Deens museum verkoopt kleding

0 0
Read Time:35 Second

Nieuws

Museumwinkels hebben vaak een zeer divers aanbod. Van pennen tot mokken en van boeken tot knuffels. De winkel van het Deense Louisiana Museum of Modern Art in Humlebæk gaat nog een stapje verder: die verkoopt kleding. En dan niet af en toe een paar sokken, maar volledige garderobes.

Door: Evert-Jan Pol

Het aanbod bestaat uit kleding van uitsluitend toonaangevende Deense en andere Scandinavische modeontwerpers. “We zien kleding als design”, verklaart een woordvoerster. “En we hanteren bij de selectie dezelfde criteria als voor onze andere designproducten.”

Kopers moeten wel goed hun eigen maten weten. De winkel heeft namelijk geen pashokje.

Foto: Louisiana Museum of Modern Art.
Foto: Louisiana Museum of Modern Art.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share