Geen categorie

Museumnacht Amsterdam trekt 32.000 bezoekers

0 0
Read Time:46 Second

Nieuws

Niet minder dan 32.000 mensen kwamen afgelopen zaterdag af op de zeventiende editie van Museumnacht Amsterdam. Het jaarlijkse culturele evenement was volledig uitverkocht.

Dit jaar deed een recordaantal van 57 instellingen mee, die zich lang niet allemaal in het centrum bevonden. Dankzij de Museumnachtapp konden bezoekers lange wachtrijen vermijden. Die app liet namelijk zien waar het druk of juist minder druk was.

Museumnacht Amsterdam bood musea de kans zich van een andere kant te laten zien. In het Bijbels Museum verwacht je over het algemeen geen technomuziek. Toch was precies dat wat het zijn bezoekers aanbood, in de vorm van een kleurrijke video-interpretatie van het Bijbelboek Genesis.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share