Geen categorie

‘Doorzichtig’ huis in beeldenpark

0 0
Read Time:40 Second

Nieuws

In het beeldenpark van het Louisiana Museum of Modern Art in het Deense Humlebæk staat sinds maart van dit jaar een kunstwerk waar je doorheen kunt kijken. Of lijkt dat maar zo? House To Watch The Sunset van de Zwitserse kunstenaar Not Vital is in ieder geval opmerkelijk.

Not Vital, House To Watch The Sunset, 2015, Louisiana Museum of Modern Art, Humlebæk.
Not Vital, House To Watch The Sunset, 2015, Louisiana Museum of Modern Art, Humlebæk.

Het museum plaatste vandaag op zijn Facebookpagina vier foto’s waarop het ‘huis’ steeds weer een ander gezicht heeft. Op een van de afbeeldingen valt het uit spiegelend staal opgetrokken bouwwerk zelfs bijna weg tegen de achtergrond.

Het schijnt dat het huis in de winter, als het gaat sneeuwen, volledig aan het zicht ontrokken wordt. Maar dat is nog even afwachten.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share