Geen categorie

Een blauw hoedje in Frankrijk

0 0
Read Time:36 Second
Kees van Dongen, Het blauwe hoedje, 1937, olieverf op doek, 55 x 33 cm, collectie Singer Laren.
Kees van Dongen, Het blauwe hoedje, 1937, olieverf op doek, 55 x 33 cm, collectie Singer Laren.

Nieuws

Het blauwe hoedje van Kees van Dongen uit de collectie van Singer Laren hangt tijdelijk in Frankrijk. Het portret maakt deel uit van de op 27 april geopende tentoonstelling Une modernité hollandaise: la collection Singer in Musée d’Art moderne de Troyes.

Singer Laren heeft zijn collectie uitgeleend aan dit museum dat is gebouwd rond de unieke collectie van Pierre en Denise Lévi. Die verzameling is op dit moment in Laren te zien is. De tentoonstellingen Franse modernisten in Singer Laren en die in Troyes duren beide tot en met 28 augustus.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share