Geen categorie

Maak foto’s met Jeroen Bosch

0 0
Read Time:51 Second

Nieuws

Foto met de Landloper.
Foto met de Landloper.

 

Jheronimus Bosch staat dankzij de grote tentoonstelling in Het Noordbrabants Museum weer volop in de belangstelling. En zijn creaties duiken overal op, ook in foto’s. Zelfs wanneer je dat niet verwacht.

Tekst en foto’s: Evert-Jan Pol

Op verzoek van de organisatie achter evenementenjaar Bosch 500 ontwikkelde het bureau No strings de app Bosch Camera. Daarmee kun je de meest surrealistische foto’s maken, met wezens en objecten uit de schilderijen van Jheronimus Bosch.

 

Foto met de dood uit De dood en de vrek.
Foto met de dood uit De dood en de vrek.

 

De app is redelijk gebruiksvriendelijk: open hem, kies een figuur of object uit Bosch’ wereld, plaats die met je vinger op de gewenste locatie en maak een foto. Het is alleen jammer dat je met de app geen bestaande foto’s kunt bewerken.

De gratis app Bosch Camera is er voor iPhone en Android.

Zie ook: Meesterlijke expositie over genie Jheronimus Bosch

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share