Geen categorie

Word onderdeel kunstwerk Laura Lima

0 0
Read Time:51 Second

Het Bonnefantenmuseum in Maastricht is op zoek naar personen die onderdeel willen worden van een solotentoonstelling van de Brazliaanse kunstenares Laura Lima. Dor de aanwezigheid van figuranten wordt the fifth floor een levendig kunstwerk.

Voor het onderdeel Tailorshop zoeken Lima en museum ervaren kleermakers die (tegen een vergoeding) in dit naaiatelier kostuums voor kunstwerken willen maken. Ook zoeken ze vrijwilligers die deel uit willen maken van het kunstwerk Toilet.

© Laura Lima, Doped/Dopado, 1997-2006, collectie Instituto Inhotim. Foto: Eduardo Eckenfels.

De expositie is onderdeel van de Bonnefanten Award for Contemporary Art (BACA), die dit jaar is toegekend aan Lima (1971). De BACA is een eerbetoon aan een levende kunstenaar met een uitzonderlijk oeuvre en aanwijsbare invloed op andere kunstenaars. De prijs bestaat behalve de tentoonstelling uit een publicatie en 50.000 euro.

Wie mee wil werken aan the fifth floor kan zich aanmelden via baca@bonnefanten.nl. De expositie opent op 26 september en duurt tot en met 11 januari 2015.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share