Geen categorie

Nieuwe trailer animatiefilm Vincent van Gogh

0 0
Read Time:40 Second

Nieuws

De makers van Loving Vincent hebben een nieuwe trailer online geplaatst. In de avondvullende animatiefilm komen de schilderijen van Vincent van Gogh tot leven. Het voorproefje in Van Goghs kenmerkende stijl belooft alvast veel goeds.

 

Fragment uit de trailer voor Loving Vincent
Fragment uit de trailer voor Loving Vincent

 

Bijna precies drie jaar geleden besteedden we al aandacht aan het ambitieuze project van de Poolse regisseur Dorota Kobiela en de Britse producent Hugh Welchman. Ambitieus omdat er een heel team van schilders aan meewerkt. Loving Vincent wordt dus een volledig geschilderde film, de allereerste, aldus de producenten. Kunstenaars die graag mee willen werken, kunnen zich nog aanmelden.

Nu lijkt de productie dan echt vorm te krijgen. Volgens IMDb (Internet Movie Database) moet de film nog dit jaar uitkomen.

Trailer:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share