Geen categorie

Groninger Museum verlengt David Bowie is

0 0
Read Time:53 Second

Nieuws

Het Groninger Museum verlengt de succesvolle tentoonstelling David Bowie is met vier weken, tot en met zondag 10 april. Tickets voor de verlengingsperiode zijn vanaf maandag 1 februari online te koop.

 

Foto: Evert-Jan Pol.
Foto: Evert-Jan Pol.

 

Sinds 16 januari is de expositie ook open op zaterdagavond tot 22 uur. Het museum besloot hiertoe na het onverwachte overlijden van David Bowie op 10 januari. Op de dag dat zijn dood bekend werd, liep het storm en kochten 15.000 mensen online een ticket. Het museum raadt mensen wel dringend aan om van tevoren tickets te reserveren via www.davidbowie-groningen.nl, omdat de tentoonstelling op de dag zelf uitverkocht kan zijn aan de kassa. Met name in de weekenden zijn er vaak geen kaarten meer aan de kassa verkrijgbaar.

De expositie opende op 11 december en trok inmiddels al meer dan 60.000 bezoekers. Tijdens de verlenging is David Bowie is ook op vrijdagavond tot 22.00 uur open.

Zie ook: David Bowie is een wervelend spektakel

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share