Geen categorie

Expositie Grace Kelly verlengd

0 0
Read Time:54 Second

Nieuws / Expositie

Publiciteitsfoto van Grace Kelly voor de film Rear Window (1954).

Paleis Het Loo heeft wegens groot succes de expositie Grace Kelly, prinses en stijlicoon verlengd tot en met 4 januari. Sinds de start, begin juni, bezochten meer dan 150.000 mensen het paleis. Onder hen prins Albert van Monaco, Kelly’s zoon.

De tentoonstelling gaat in op het veelbewogen leven van de Amerikaanse actrice Grace Kelly (1929-1982) die later prinses van Monaco werd. Kleding, accessoires, filmbeelden en foto’s brengen het verhaal van de prinses van één van de oudste Europese vorstenhuizen opnieuw tot leven.

Kelly was als stijlicoon een van de meest gefotografeerde vrouwen van de twintigste eeuw en werd op de voet gevolgd door de media. Haar schoonheid, karakter, talenten en de overgave en discipline, die zij zowel in haar rol als filmster en in haar rol als prinses ten toon spreidde, maakten haar een inspiratie voor velen.

Grace Kelly, prinses en stijlicoon, 5 juni t/m 4 januari 2015 in Paleis Het Loo, Apeldoorn

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share