Geen categorie

Miljoen bezoekers Van Gogh Museum

0 0
Read Time:49 Second

Nieuws

Het Van Gogh Museum ontving deze week zijn miljoenste bezoeker van dit jaar, vier weken eerder dan in 2014. Dat maakte het museum vandaag bekend.

Artist impression van het nieuwe entreegebouw van het Van Gogh Museum.
Artist impression van het nieuwe entreegebouw van het Van Gogh Museum.

 

Volgens het museum ervaart het publiek de drukte niet als zodanig. Dit zou komen door een betere spreiding van het aantal bezoekers gedurende de dag en de week. Het museum is het hele jaar op vrijdagavond open en in de zomer ook op zaterdagavond. Een groeiend aantal museumbezoekers koopt entreekaarten online en ziet zo voor welke aanvangstijden toegangskaarten beschikbaar zijn.

 

Vanaf 5 september kan het Van Gogh Museum nog meer bezoekers aan. Dan gaat het nieuwe entreegebouw aan het Museumplein namelijk open voor publiek. De extra 800 vierkante meter verbetert de bezoekersstroom en biedt meer ruimte voor een goede ontvangst en service aan bezoekers. Hierdoor is het museum klaar voor een groeiend aantal bezoekers in de toekomst.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share