Geen categorie

Australische wielerploeg in AAMU

0 0
Read Time:38 Second

Nieuws

Het AAMU (Aboriginal Art Museum Utrecht) opende gisteren na sluitingstijd de deuren voor sportief bezoek. Een selectie van de Australische wielerploeg Orica-GreenEDGE bezocht het museum dat aandacht besteedt aan kunst uit het vaderland. Het team staat zaterdag in de Domstad aan de start van de Tour de France.

Door: Evert-Jan Pol

Renners Simon Gerrans, Luke Durbridge en hun Nederlandse teamgenoot Pieter Weening kwamen langs op uitnodiging van het museum. Ze bezochten het in gezelschap van onder anderen Neil Mules, de Australische ambassadeur in Nederland. Met name kopman Gerrans toonde zich zeer geïnteresseerd in de kunstwerken van zijn landgenoten.

Van links naar rechts: Pieter Weening; Simon Gerrans en Luke Durbridge. Foto: Evert-Jan Pol.
Van links naar rechts: Pieter Weening; Simon Gerrans en Luke Durbridge. Foto: Evert-Jan Pol.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share