Geen categorie

Aftrap 3

0 0
Read Time:50 Second

Expositie

Opening van Aftrap 3. Foto: Nicole Donkers.

Niet veel mensen zullen weten dat het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een eigen expositieruimte heeft: ARTtrium in Den Haag. Voor het derde jaar op rij geeft de kunstcommissie van beide ministeries studenten van de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag de kans daar hun werk te tonen aan publiek.

Zes pas afgestudeerde kunstenaars laten op de groepstentoonstelling Aftrap 3 zien wat ze in huis hebben. Aura Rendón Benger, Thomas van Rijs, Leslie Nagel, Lidewij Kalfsterman, Nathalie Mannaerts en Sophia den Breems studeerden allemaal in 2014 af.

De expositie heeft een divers karakter. De getoonde werken variëren van spannende performances, sprookjesachtige films en installaties met bewegende voorwerpen tot gigantische schilderijen, video’s over het sociale gedrag van mensen en een triomfboog.

Aftrap 3, t/m 3 april in ARTtrium, Turfmarkt 147, Den Haag. De expositieruimte is gratis toegankelijk.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share