Geen categorie

Kunstenaar maakte langste film ooit

0 0
Read Time:54 Second

Nieuws

De Zweedse kunstenaar Anders Weberg (1968) werkt momenteel aan de langste film ooit gemaakt. Een film waarvoor je, als je hem in één keer wilt zien, een tijdje vrij moet nemen van je werk. Hij zal namelijk 720 uur (ofwel dertig dagen) duren.

Screenshot van de website thelongestfilm.com.

In Ambiancé worden tijd en ruimte met elkaar verweven tot een surrealistische reis, aldus de kunstenaar op de bij de film behorende website. De rolprent is zijn versie van memoires. Hij maakt gebruik van film omdat dat medium een grote rol speelt in carrière als kunstenaar.

Het duurt nog wel even voor de film af is. Weberg  verwacht hem op 31 januari 2020 te kunnen laten zien. Tot die tijd zal hij wel elke twee jaar kortere voorproefjes online plaatsen. Te beginnen met een 72 uur durende teaser later dit jaar. De eerste ‘korte’ trailer verschijnt in 2016. Deze heeft een duur van 7 uur en 20 minuten. De langere trailer duurt 72 uur en is te zien in 2018.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share