Geen categorie

Één ticket voor heel Museumplein

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Nieuws

Het Rijksmuseum, Stedelijk Museum, Van Gogh Museum, het Koninklijk Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest hebben samen het Museumpleinticket geïntroduceerd. Het ticket biedt snelle entree tot de drie musea aan het Museumplein alsook toegang tot een concert naar keuze in Het Koninklijk Concertgebouw, inclusief concerten van het Koninklijk Concertgebouworkest.

Het Museumpleinticket. Foto Erik Smits.

Het Museumpleinticket biedt uitkomst aan bezoekers die veelal korte tijd in Amsterdam verblijven. De reguliere wachtrijen kunnen worden gepasseerd en voor elk concert, inclusief de uitverkochte, wordt een aantal plaatsen beschikbaar gehouden.

Het Koninklijk Concertgebouw, Koninklijk Concertgebouworkest en de drie musea bereiken jaarlijks een miljoenenpubliek. Hun ligging aan het Museumplein, nog geen honderd meter verwijderd van elkaar, is uniek in de wereld. Het is de ambitie van deze vijf instellingen om door samen te werken het merk Museumplein en het culturele hart van Amsterdam nog krachtiger uit te dragen.

Het Museumpleinticket kost 90 euro en is vooralsnog alleen te koop in vijfsterrenhotels in Amsterdam, waaronder Hotel De L’Europe, het Conservatorium Hotel en The Dylan Amsterdam. Het ticket is geldig tot eind 2014. Later deze zomer zijn de tickets ook verkrijgbaar bij het paviljoen op het Museumplein.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share