Geen categorie

Jimmy Nelson fotografeert bezoekers expositie

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Nieuws

Hij reisde vier jaar lang de wereld over om tientallen inheemse volkeren te portretteren, maar komend weekend fotografeert Jimmy Nelson bezoekers Rijksmuseum Volkenkunde. Hij doet dat in de Studio van zijn tentoonstelling Leve de mens!

Bezoekersfoto van Jimmy Nelson.

Deze expositie toont werk de in Nederland wonende Britse fotograaf. Onderdeel van deze druk bezochte tentoonstelling is de Studio waar elke woensdag, zaterdag en zondag assistenten van Nelson de bezoekers uitnodigen om zichzelf op hun mooist te laten fotograferen.

Aanstaande zaterdag en zondag is het echter de beurt aan Nelson zelf. Die dagen portretteert hij bezoekers, zoals hij sinds de opening van de tentoonstelling al een aantal keer eerder heeft gedaan. Uit die fotosessies zijn inmiddels twaalf portretten geselecteerd die al in de tuin van het museum te bewonderen zijn. Deze nieuwe fototentoonstelling zal in de komende weken nog aangevuld worden met zestig andere bezoekersportretten.

Jimmy Nelson is aanwezig op zaterdag 28 juni van 11 tot 14 uur en 15.30 tot 17 uur en op zondag 29 juni van 13 tot 17 uur. De tentoonstelling Leve de mens!  is nog tot en met 7 september te bezoeken.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share