Geen categorie

Lego-expositie nu al succes

0 0
Read Time:44 Second

Nieuws / Expositie

De tentoonstelling The Art of the Brick, die gisteren opende in Amsterdam EXPO, blijkt nu al een publiekstrekker. Voor de tentoonstelling met van Lego gemaakte kunstwerken zijn voor de aankomende periode al duizenden tickets per dag verkocht. Diverse tijdsloten zijn zelfs al uitverkocht.

Jonge bezoekers onder de indruk van het zes meter lange T-rex-skelet, gemaakt van ruim 80.000 Lego-blokjes.
Foto: Carolien Sikkenk.

Menig kind, én volwassene, verwonderde zich gisteren al over de levensgrote bouwwerken van de New Yorkse kunstenaar Nathan Sawaya (1973). De tentoonstelling omvat 75 kunstwerken. Sawaya gebruikte daar ruim een miljoen Legostenen voor. Hij maakte onder meer een zes meter lange T-Rex.

The Art of the Brick, dagelijks geopend van 9 tot 18 uur en vrijdag tot 21 uur in Amsterdam EXPO, Gustav Mahlerlaan 24, Amsterdam. Bezoekers wordt aangeraden vooraf online tickets te bestellen via www.amsterdamexpo.nl.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share