Geen categorie

Museum wordt fotostudio

0 0
Read Time:53 Second

Nieuws

Fotostudio Socrates heeft vandaag tijdelijk de deuren geopend in Museum Perron Oost in Amsterdam. Kunstenaar Piet van de Kar maakt daar tot en met 12 juni fotoportretten van bezoekers met hun meest dierbare bezit.

Foto: Piet van de Kar.

De fotostudio is vernoemd naar de beroemde Griekse filosoof en is ingericht als diens werkplaats, vol met filosofische objecten en rariteiten. Bezoekers mogen met hun dierbaarste of bijzonderste object langskomen en zich ermee laten vereeuwigen. Van de Kar belicht op de portretten bijzondere herinneringen en belevingen. Een niet gereflecteerd leven is immers niet waard geleefd te worden, aldus Socrates.

De portretten krijgen een plek in het museum. Een selectie wordt bovendien uitvergroot en is vanaf 24 mei te zien op een buitententoonstelling op de galerij van Museum Perron Oost.

Een portret laten maken kan dagelijks van 17 tot 19 uur en op afspraak. Mail  voor een afspraak of laat een briefje achter in de brievenbus. De portretten zijn te koop voor 10 euro (zonder lijst).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share