Geen categorie

Verzetsmuseum toont genomineerden posterwedstrijd

0 0
Read Time:38 Second

Poster van Caroline Leger.

Expositie

Het Verzetsmuseum Amsterdam toont een overzicht van de twaalf beste inzendingen voor de internationale posterwedstrijd Keeping the memory alive. De expositie vindt plaats ter gelegenheid van Internationale Holocaust Memorial Day (27 januari).

De posterwedstrijd is een project van de Task Force for International Cooperation on Holocaust Education, Remembrance and Research (ITF) en Yad Vashem. Studenten van kunstopleidingen uit Canada, het Verenigd Koninkrijk, Tsjechië, Rusland, Slovenië en Israël werden gevraagd posters in te dienen met als thema Keeping the Memory Alive – Journeys through the Holocaust. Een internationale jury koos de veertien beste posters die nu in Verzetsmuseum Amsterdam te zien zijn.

Keeping the memory alive, t/m 6 april in Verzetsmuseum Amsterdam

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share