Geen categorie

Bonnefantenmuseum krijgt kunstwerk Navid Nuur

0 0
Read Time:39 Second
Navid Nuur (1976), Untitled (HOCUS FOCUS). Foto: Pascale Leenders.

De Vereniging van Vrienden van het Bonnefantenmuseum heeft dat museum een kunstwerk van Navid Nuur geschonken. De bewerkte spiegel Untitled (HOCUS FOCUS) maakt deel uit van de tentoonstelling Lube Love van de Iraans-Nederlandse kunstenaar.

Lube Love is een tentoonstelling op het snijvlak van beeldende kunst en tekst, die de in Teheran geboren Nuur (1976) speciaal ontwikkelde voor het Bonnefantenmuseum. Zijn kunst heeft vaak iets te maken met tekst en dat geldt ook voor het werk dat het museum gekregen heeft. Op de spiegel prijken de woorden Hocus Focus.

De tentoonstelling duurt nog tot en met komende zondag, 26 januari. Ook de nieuwe aanwinst is tot die tijd nog te bewonderen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share