Geen categorie

Nieuwe expositieruimte in Den Haag

0 0
Read Time:51 Second

Nieuws

Den Haag is vanaf vandaag een nieuwe expositieruimte voor hedendaagse kunst rijker: de Zwaluwkamer. Er zullen drie tentoonstellingen per jaar te zien zijn.

Elli Slegten (1939), Weg door verbrand bos, 2013, 100X80 cm, acrylverf op doek.

De Zwaluwkamer is een nieuw initiatief van communicatiebureau Stern / Den Hartog & De Vries en bevindt zich in diens kantoor aan de Perponcherstraat 56. Dit bureau houdt zich al sinds 2001 bezig met ontwerp en communicatie op het gebied van kunst en cultuur. Ook beheert het de uitgeverij zonder winstoogmerk De Zwaluw, die voornamelijk boeken over beeldend kunstenaars uitgeeft.

De Zwaluwkamer trapt af met een expositie van overwegend nieuw werk van Elli Slegten (1939). Uit haar schilderijen blijkt een fascinatie voor de haar direct omringende natuur. Tegelijkertijd worden in het Zwaluwnest, de bibliotheek van de Zwaluwkamer, nieuwe schilderijen getoond van Lotte van Lieshout (1978). De Zwaluwkamer is op afspraak (via www.zwaluwkamer.nl) te bezoeken. De tentoonstellingen duren tot en met 31 januari 2014.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share