Geen categorie

Vijf jaar Digitale Kunstkrant

0 0
Read Time:34 Second

Nieuws

Donderdag 3 juli 2008: een artikel over een aanwinst van het Van Gogh Museum betekende de start van de Digitale Kunstkrant. De kunstnieuwssite begon voorzichtig met enkele updates per week, maar biedt inmiddels werkdagelijks nieuws aan over kunst, tentoonstellingen en musea.

De ‘krant’ werd opgericht omdat er in Nederland nog geen nieuwssites waren die zich uitsluitend richtten op kunst en cultuur. Vijf jaar later blijkt de site in een behoefte te voorzien: ze trekt jaarlijks vele duizenden unieke bezoekers. Die komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit België en andere landen.

Om het jubileum te vieren, zal de Digitale Kunstkrant de komende tijd lezersacties houden. Houd daarvoor de actiepagina  in de gaten.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share